Bloggen

Under Ifö Cup 2017 kommer jag, Maja Persson från f02/03 laget i Ifö uppdatera bloggen och samt Instagram (@ifocup) med bilder och texter från cupen. Jag kommer finnas vid olika tillfällen nere vid Strandängen och  vid planerna.  

 

 

 

 

Stort grattis till Kristianstad FC som vinner finalen med 4-1. Bra jobbat av alla spelare, både i KFC och Ystad FF. 

Många duktiga lag har under helgen kämpat om finalspel. Men detta året stod Kristianstad FC som vinnare! Vädret under fredag och lördag har inte varit det bästa, det har regnat väldigt mycket, vilket gjorde att vissa planer blev lite leriga. Men vi tackar alla inblandande för ytterligare ett bra Ifö Cup år.

Varmt välkomna tillbaka nästa år!

 

 

 

 

 

 

Tredje cupdagen, vilket innebär finaldag för Ifö Cup 2017!! 

 

 

 

 

 

 

    Här spelas den första semifinalen, det stod mellan Ystad och Berga. Slutresultatet på denna match blev 1-0 och Ystad stod som vinnare. Det betyder att det blev en tredjeplats för       Berga, men de har kämpat på bra så det ska de vara nöjda med. 

 

 

 

 

     Här spelades den andra semifinalen, det stod mellan Kristianstad FC och B1903 Köpenhamn. Slutresultatet i matchen blev 4-1 och Kristianstad FC stod som vinnare. Det blev en delad tredje plats för  B1903 och Berga. Detta betyder att KFC och Ystad ska göra upp om vilka som tar hem finalen. Lycka till killar!!

 

 

Andra cupdagen. Ingen tur med vädret idag heller, men lagen kämpar på ändå. 

 

 

 

 

 

 

 

Första cupdagen avslutades med att kolla på U21 finalen mellan Tyskland och Spanien på humlescenen. 

 

 

Första dagen på Ifö cup. Det är regnigt och vädret är inte på topp men nu kan det bara bli bättre! Lagen är taggade och det är bra och spännande matcher. Här är lite bilder från förmiddagsmatcherna. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 dagar kvar till Ifö cup 2017 (!!) 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *